Новини

19 март 2012 година – „МЕНИДЖЪР ЗА ЕДИН ДЕН”

  19.03.2012 19:39  

19 март 2012 година – „МЕНИДЖЪР ЗА ЕДИН ДЕН”

 

 

      ОБЩИНА БОРОВАН ЗА ПЪРВА ГОДИНА Е ДОМАКИН НА МЕЖДУНАРОДНАТА ИНИЦИАТИВА „МЕНИДЖЪР ЗА ЕДИН ДЕН”,  КОЯТО НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНАТА СЕ ПРОВЕЖДА ЗА ВТОРИ ПЪТ, СЪВМЕСТНО С ПГ ПО ТРАНСПОРТ „КОСТА ПЕТРОВ”.  ОТ ДАБ ОДОБРИХА 7 ОТ ПОДАДЕНИТЕ  10 УЧЕНИЦИ , КОИТО СЕ ОБУЧАВАТ В СПЕЦИАЛНОСТ „МАЛЪК И СРЕДЕН БИЗНЕС”. Това  са :

 

1.   Ангелина Ангелова – ученичка от ХІІ а клас

2.   Ива Александрова  - ученичка от ХІІ а клас

3.   Венцислава Иванова – ученичка от ХІ а клас

4.   Ива Ивайлова  - ученичка от ХІ а клас

5.   Детелина Генчева – ученичка от ХІ а клас

6.   Кристина Велева – ученичка от ХІ а клас

7.   Ралица Икова - ученичка от ХІ а клас

 

      Мениджър за един ден” е сред най-популярните инициативи на Джуниър Ачийвмънт България. Тя се провежда ежегодно и в над 100 държави по целия свят. В нея винаги се включват както висши държавни управници, така и утвърдени мениджъри от всички сфери на бизнеса и обществения живот. Тези лидери дават начало на професионалната реализация на хиляди ученици по целия свят, а в замяна получават удовлетворение от предадения опит и от съвместната работа, както и вдъхновение от иновативните и свежи идеи на мотивираните млади хора. Инициативата е предназначена за ученици от края на гимназиалния курс и за студенти от първите години на университета - 16-23 годишни.

      Затова община Борован подава ръка на младите  хора  - нашите последователи, да изживеят един ден като наши колеги, ръководители и последователи.

Добре дошли!

 

 

 

 

   Кмет на община БОРОВАН: 

  ИНЖ.ДЕСИСЛАВА ТОДОРОВА