Новини

Жителите на с. Добролево, ще се радват на обновена сграда на кметството

  11.04.2016 11:30  

Стартираха ремонтно – възстановителни  работи по сградата на кметство в с.Добролево, общ.Борован.  Средствата за ремонта са осигурени по проект към  Междуведомствена комисия по бедствия  и аварии  в размер на 229 798,00. Строително – възстановителните работи следва да приключат в началото на месец май 2016г.

По ремонта се предвижда да се извърши:  нова хидроизолация на покрива, нова електроинсталация, външно саниране на сградата, подмяна на дограмата с PVC, шпакловка и боядисване на стените, обновяване на санитарните помещения.

В сградата на кметство Добролево, освен служителите на кметството, се помещават един лекарски и един зъболекарски кабинет, обслужващи жителите на с.Добролево и с.Сираково, библиотека и офис на местната кабелна телевизия.

Основна грижа и функция на общинското ръководство е повишаване качеството на живот, опазване и възстановяване здравето на всички жители. Населението в най-скоро време ще бъде обслужвано в нови и модерни кабинети.

С този проект, общинското ръководство на Община Борован в лицето на инж.Десислава Тодорова, успешно продължава да реализира дейностите и задачите залегнали в Общинският план за развитие на Община Борован 2014-2020.