Новини

Коледно настроение завладя община Борован.

  20.12.2017 15:16  
Коледно настроение завладя община Борован.

По повод коледните и новогодишните празници в общинска администрация се реализираха поредица от събития, с които бяха зарадвани малките жители на общината. 
С коледни песни и настроение учениците от ОУ “Св.Св.Кирил и Методий“ с.Добролево с ръководители Ралица Божилова и Мариела Каменова и възпитаниците на ЦПЛР „Маша Белмустакова“ с.Борован с ръководители Мая Йорданова и Детелина Крачуновска, поздравиха кмета на общината инж.Десислава Тодорова и служителите на общинска администрация. Коледарите пяха и наричаха за здраве и берекет през Новата година, а кметицата ги почерпи с лакомства. 
По повод обявена по рано инициатива на инж.Тодорова „По коледа се случват чудеса - Да стоплим сърцето на дете“, днес в присъствието на комисия в състав: Председател: Марияна Вельовска – Главен експерт „Финанси“ и членове: Галинка Хлебарска – Старши експерт „Общински приходи и разрешителни режими“ и Галя Бандоловска – Касиер, на случаен принцип с много настроение и вълнение инж.Тодорова изтегли писмата на късметлиите. Поради голям интерес от страна на децата, комисията реши да бъдат изпълнени желанията на 3 деца от община Борован.
1. Миглена Десиславова Павлинова – ученичка от 3 клас в ОУ“Св.Св. Кирил и Методий“ с.Добролево. Желанието на Миглена е Играчка – Салон за маникюр;
2. Марая Томова Цветанова – На 3 години от ДГ „Тошка Петрова“ с.Борован. Желанието на Марая е Играчка – Микрофон;
3.Алфия Мариянова Любчева – На 5 години от ДГ „Тошка Петрова“с.Борован. Желанието на Алфия е Таблет.
Подаръците които общината ще закупи на спечелилите деца ще бъдат връчени лично от Кмета на Община Борован инж.Десислава Тодорова на 22.12.2017г. от 9,30ч. в общинска администрация Борован.

Писма с желания до Дядо Коледа, бяха пускани в кутия намираща се в сградата на общината.