Новини

Покана към жителите и гостите на Община Борован

  12.09.2012 13:19  
Община Борован най-сърдечно Ви кани на 14 септември, в 11:00 часа, в село Малорад да присъствате на заключителния акт на една високоблагородна инициатива на Национално движение „България си ти!“ – връчването на ключа на новия дом на осемчленното семейство Цановски от село Малорад – Община Борован, Област Враца.
Национално движение „България си ти!“ работи за подобряване на качеството на живота и жизнения стандарт на българските граждани в съответствие с европейската стратегия „Европа 2020“ за повишаване на благосъстоянието на гражданите в страните членки на ЕС. То подпомага гражданското развитие и реализация чрез образователни и социални програми. Съдейства за намирането на по-добри управленски решения в различни сфери на стопанския и обществен живот, за решаването на конкретни социални въпроси на български многодетни семейства.
От предварително проведените разговори, се очаква да присъстват на вицепрезидента на Европейската комисия г-жа Вивиан Рединг, ръководителя на Българската делегация в Групата на ЕНП и член на Европейския парламент г-н Андрей Ковачев, представители на Европейската комисия, депутати от Европейския парламент, известни политически и обществени личности от България и други европейски страни.
Специални гости на събитието ще бъдат певците Валя Балканска, Васил Петров и Биг Ша, както и големия български спортист Армен Назарян.


ИНЖ. ДЕСИСЛАВА ТОДОРОВА
КМЕТ НА ОБЩИНА БОРОВАН