Новини

инж.Десислава Тодорова връчи награди на НСОРБ по повод 25 - годишнината на сдружението

  14.12.2021 16:48  
инж.Десислава Тодорова връчи награди на НСОРБ по повод 25 - годишнината на сдружението
На 11.12.2021г. в град София - зала „Гранд Милениум“ на хотел "Милениум", бяха връчени почетните награди на НСОРБ.
На тържествена церемония по повод 25-та годишнина от създаването на Националното сдружение на общините в Република България бяха връчени почетни отличия на дългогодишни кметове, общински съветници, председатели на общински съвети и партньори със заслуги за изграждането и утвърждаването на НСОРБ.
Отличие „Цялостен принос за развитие на НСОРБ“ получиха всички досегашни председатели на Управителния и Контролния съвети на НСОРБ и дългогодишният изпълнителен директор на Сдружението Гинка Чавдарова.
Инж. Десислава Тодорова- кмет на община Борован връчи отличието за „Цялостен принос за развитието на НСОРБ“ на следните кметове на общини над 4 мандата:
Арбен Мименов- Кмет на Община Сатовча – 6 мандата;
Атанас Стоилов – Кмет на община Аксаково – 6 мандата;
Красимир Джонев – Кмет на община Летница – 6 мандата.
Сред носителите на паметния знак на НСОРБ са членове на УС и КС, които са били в ръководните и контролни органи на НСОРБ повече от 3 мандата, кметове на общини с над 4 мандата в местното самоуправление и действащи председатели на общински съвети в продължение на повече от 4 мандата.
Специален гост на събитието беше президентът на Република България Румен Радев, чуждестранни партньори, представители на институции и неправителствени организации.